Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Abonament

Pentru membrii CMR, CFR si OAMGMAMR am lansat programul de educatie la distanta 2016 si poti obtine suplimentar inca 18 credite EMCD (CMR), 38 credite EFCD(CFR) sau 4 credite EMCD/EFCD (OAMGMAMR). 

PROGRAM EDUCATIONAL 2017-2018

Cursatul parcurge un numar minim de 24 articole publicate in 10 reviste consecutive si completeaza chestionare cu minim 120 de intrebari. In momentul in care cele 10 chestionare consecutive sunt evaluate si se obtine un punctaj minim de 70% este eliberata adeverinta valabila pentru anul in curs.

 

Revista MEDFARM apare sub egida Colegiului Medicilor din Județul Mureș și a fost inclusă in Nomenclatorul Publicațiilor Medicale pentru anul 2016, fiind creditata cu 5 credite  de catre toate autoritatile profesionale ( Colegiul Medicilor din Romania, Colegiul Farmacistilor din Romania si Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România). Primul numar a aparut in iulie 2013.

In luna iulie 2014, Revista  MEDFARM a aniversat 1 an de la lansare si se bucura de aprecierea cititorilor, obtinand premii importante in cadrul Galei Farmacistilor 2013 si Galei Medica 2014. Un abonament pe 12 luni - 10 APARITII LUNARE - costa standard 169 ron si se încheiate pe baza unei comenzi ferme, asigurandu-va primirea lunară a revistei în plic, direct la adresa indicată de Dumneavoastră.

 

Campurile marcate cu * sunt obligatorii