Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Formular inscriere

FORMULAR DE INSCRIERE

  • Taxa de participare include accesul la toate evenimentele incluse în program, mapa de conferință, ecuson, participarea la mese şi pauzele de cafea. Taxele de însoțitor includ ecusonul şi participarea la mese.
  • Taxa de participare nu include cazarea. In cadrul formularului de inscriere puteti opta pentru rezervarea de camere in cadrul Hotelului Piatra Mare ( 230 ron camera SINGLE / noapte;  270 ron camera DOUBLE/ noapte ).
  • Se acordă un discount de 5% din taxa de participare pentru toți participanții la edițiile anterioare (2014, 2015 şi 2016)
  • Conform regulamentului interior, la CNFMS 2017 nu pot participa cu taxa de înscriere simplă reprezentanții companiilor de tip importator /distribuitor/ producător de produse şi servicii de interes pentru sectorul sanitar. În acest caz taxa de participare este 600 EUR (nu include cazarea).
  • Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza participarea persoanelor cu comportament nepoliticos, neadecvat, necolegial în spațiul public sau virtual.

Pentru specialiștii din cadrul autorităților centrale care doresc să participe la conferință, prin sprijinul oferit de sponsorii si partenerii nostrii, oferim 10 burse care acoperă taxa de participare și cazarea pentru unul din modulele farmacoeconomie (inclusiv cursul preconferință) sau management sanitar. Mai multe detalii AICI.

 

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Atentie! Pentru ultima seara, dupa finalizarea conferintei (14.10.2017), nu mai sunt locuri disponibile la Hotel Piatra Mare. Vom asigura cazarea la un hotel similar din imediata vecinatate.


Tariful de cazare include TVA, mic dejun, acces la piscina, sauna, salina, fitness, fun club, wi-fi si parcare.Taxa de insotitor include accesul la mese si evenimentele sociale. Cazarea este asigurata in camera titularului, in regim double.Atentie! Pentru ultima seara, dupa finalizarea conferintei (14.10.2017), nu mai sunt locuri disponibile la Hotel Piatra Mare. Vom asigura cazarea la un hotel similar din imediata vecinatate.