Loading Evenimente
  • This eveniment has passed.
Cost:

A VIII-a ediție a Conferinței de Sterilizare ,, Pacientul pe primul loc”. Cele mai bune practici de prevenire a infecțiilor asociate activității medicale, Zalau

Spitalul Județean de Urgență Zalău are deosebita plăcere să vă invite, în perioada 18-19 mai 2017, la cea de a VIII-a ediție a Conferinței de Sterilizare.

Conferința de Sterilizare de anul acesta, cu tema: ,,Pacientul pe primul loc. Cele mai bune practici de prevenire a infecțiilor asociate activității medicale” vă oferă un program variat, care cuprinde multe dintre problemele cheie din domeniul prevenirii infecțiilor, probleme cu care se confruntă spitalele, nu doar în România ci și în Europa. Ca de fiecare dată, suntem onorați de prezența specialiștilor din Anglia: Christina Bradley, membru în conducerea International Federation of Infection Control (IFIC), Carole Hallam și Gary Thirkell Infection Prevention Society (IPS), precum și Debbie Xuereb din Malta, Coordonator International Engagement Committee IPS, care ne vor prezenta actualități în domeniul prevenirii infecțiilor.
Informațiile privind organizarea și funcționarea unui Serviciu Central de Sterilizare vă vor fi oferite și anul acesta, atât prin lucrările prezentate cât și prin expoziția medicală specializată, de către Stația Centrală de Sterilizare a Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Așteptăm cu interes participarea dumneavoastră la lucrările conferinței și sperăm ca această manifestare să fie una de excepție, atât prin conținutul său știintific, cât și prin organizare, un eveniment constant care să atragă atenția lumii medicale.

INFORMAȚII PENTRU PARTICIPANȚI

Tema conferinței: ,,Pacientul pe primul loc. Cele mai bune practici de prevenire a infecțiilor asociate activității medicale”
Perioada: 18-19 mai 2017
Structura conferinței:
Comunicări orale;
Workshop;
Postere;
Expoziție medicală specializată.
Inscrierea rezumatelor științifice: până la 1 martie 2017
Inregistrarea participanților: până la 28 aprilie 2017
Taxă de participare: 200 lei
Brilliant Parc, str. George Coșbuc nr. 1

INREGISTRAREA PARTICIPANȚILOR

Pentru înregistrarea participării la conferință, folosiți
FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE,
data limită de înscriere: 28 aprilie 2017.
Taxa de înscriere la conferință este de 200 lei și include:
Participarea la manifestările științifice; Materialele conferinței: ecuson, mapă, broșura conferinței; Certificatul de participare; Pauza de cafea, masa de prânz, cina festivă.

Mai multe detalii: http://www.spitalzalau.ro/index.php?cmd=conferintesterilizare

Detalii

Începere:
mai 18, 2017
Finalizare:
mai 19, 2017

Locaţie

La Brilliant Parc
str. George Coșbuc nr. 1
Zalau, Romania
+ Harta Google

Organizator

Spitalul Judetean de Urgenta Zalau