Loading Evenimente
  • This eveniment has passed.
Cost:

Conferinta multidisciplinara „Managementul si preventia bolilor in secolul XXI- necesitatea unei abordari multidisciplinare”

Med Solutions Group vă invită la Constanța, în perioada 21-22 Aprilie 2017, pentru a cincea ediție din 2017 a Conferințelor Interdisciplinare MedDEX, ce va avea loc la Pavilionul Expozițional Constanța (Blvd. Mamaia Nr. 331A).

Conferința face parte din seria evenimentelor MedDEX organizate în marile centre universitare din România și reprezintă un mijloc de comunicare și schimb de experiență între medicii de familie, medicii specialiști, autorități marcante din domeniul sănătații, cât și farmaciști și asistenți medicali.

Evenimentul este creditat cu puncte EMC pentru Medici, cu puncte EFC pentru Farmaciști și cu puncte EMC pentru Asistenții de farmacie și Asistenții medicali.
Medicii și farmaciștii vor beneficia suplimentar, în urma participării la conferință, de un curs online, creditat cu 18 puncte EMC / EFC.

Conform deciziei nr. 1 din 18 ianuarie 2013, anexa 1, art.5, alin. a), pentru a primi punctajul este necesar să fiți prezent PE ÎNTREG PARCURSUL CONFERINȚEI, prin participarea activă la toate prezentările științifice. Nerespectarea acestui criteriu nu acordă dreptul de a beneficia de diploma de participare sau de returnare a taxei de participare.
LECTORI CONFIRMAȚI:

Prof. Univ. Dr. Elvira Craiu, Cardiologie
Conf. Univ. Dr. Sanda Jurja, Oftalmologie
Conf. Univ. Dr. Claudia Mihailov, Semiologie Medicală
Conf. Univ. Dr. Laura Mazilu, Oncologie Medicală
Șef. Lucr. Dr. Eda Ciorabai, Psihiatrie

PROGRAM CONFERINŢĂ:

Vineri – 21 Aprilie 2017
13:00 – 14:00 = Înregistrarea participanților
14:00 – 18:00 = Sesiuni de conferință

Sâmbătă – 22 Aprilie 2017
09:00 – 09:30 = Înregistrarea participanților
09:30 – 14:00 = Sesiuni de conferință

Detalii

Începere:
aprilie 21
Finalizare:
aprilie 22
Website:
http://www.medsolutionsgroup.ro/conferintele-meddex-constanta-2017/

Locaţie

Pavilionul Expozițional Constanța
Pavilionul Expozițional Constanța, Bulevardul Mamaia Nr. 331A
Constanta, România
+ Harta Google

Organizator

Med Solutions