Roche România a publicat astăzi primul raport de implicare în comunitate al companiei, în cadrul căruia sunt prezentate proiectele realizate de Roche România în colaborare cu diverși parteneri. În anul 2016, peste 30.000 de romani au beneficiat direct de aceste proiecte, de la oferirea de investigații medicale gratuite, la colaborări pentru dezvoltarea educației profesionale și proiecte caritabile. Pe de altă parte, mesaje importante privind prevenția și educația în sănătate au ajuns la milioane de români, prin intermediul campaniilor de informare sprijinite de companie. Sumele alocate de către Roche România pentru aceste proiecte în 2016, au depășit 9 milioane de lei. Raportul este disponibil pe site-ul Roche România, www.roche.ro.
„Misiunea noastră principală este aceea de a îmbunătăți viața pacienților, dincolo de medicamentele pe care le producem. De aceea, prin aceste proiecte, am dorit să ne aducem contribuția la societate, acolo unde credem că putem sa facem cel mai mult bine. Credem că o societate modernă, europeană trebuie să fie o societate sănătoasă””, spune Martine Draullette, Director General, Roche România.
În anul 2016, circa 65% din suma alocată proiectelor de implicare în comunitate a fost destinată efectuării a peste 22.000 de teste de diagnostic gratuite, pentru pacienții cu boli grave, în condițiile în care acestea nu sunt momentan decontate în sistemul public.
Medicina modernă evoluează într-un ritm extrem de rapid, cu noi descoperiri în fiecare zi. De aceea, educația profesională a medicilor este un angajament pe termen lung, în sprijinul pacienților și al sectorului medical din România. În cursul anului trecut, aceste colaborări și parteneriate au reprezentat 21% din valoarea proiectelor noastre de implicare în comunitate.
În plus, Roche România a susținut în anul 2016 peste 30 de campanii de prevenție și educație pentru sănătate derulate de asociații de pacienți și organizații non-guvernamentale. Domeniile în care aceste organizații au derulat campanii, cu sprijinul Roche, acoperă arii diverse: oncologie, boli autoimune, boli infecțioase, transplant sau afecțiuni ale sistemului nervos central.
Pana la data de 01.10.2020 Pretul unui abonament anual pentru Revista Health, editia electonică, este doar 120 lei. COMPLETEAZA ACUM FORMULARUL ONLINE PENTRU A TE ABONA.
Revista HEALTH apare exclusiv in format electronica, sub egida Colegiului Medicilor din Județul Mureș și a fost inclusă in Nomenclatorul Publicațiilor Creditate pentru anul 2020, fiind creditata cu 5 credite de catre urmatoarele autoritatile profesionale.
- Colegiul Farmacistilor din Romania a creditat Revista HEALTH, pentru anul 2020, cu 5 EFC
- OAMGMAMR a creditat Revista HEALTH, pentru anul 2020, cu 5 EMC
- Colegiul Medicilor Dentisti din Romania a creditat Revista HEALTH, pentru anul 2020, cu 5 EMC
- Colegiul Medicilor din Romania NU a creditat Revista HEALTH
Acest articol este protejat de către dispoziţiile legale incidente și este interzisă copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a acestuia. Articolele publicate pe HEALTH.RO pot fi preluate doar în limita a maxim 500 de caractere, fără a depăşi jumătate din totalul de caractere, şi cu citarea obligatorie a sursei, cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor și articolelor publicate pe HEALTH.RO, vă rugăm să ne contactati.
Inainte de a prelua informatii de pe acest site va rugam sa cititi TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE
CURS ONLINE (24 CREDITE EFC) - “Confidențialitatea serviciului farmaceutic, între obligație etică și obligație legală”
Odată cu aplicarea Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, a crescut posibilitatea aplicării de sancțiuni de ordin disciplinar și administrativ, mult amplificate, personalului farmaceutic pentru gestionarea defectuoasă sau divulgarea către terțe persoane a informațiilor despre sănătatea unor pacienți.
Taxa de curs: 150 LEI. Pentru abonații activi la Revista Health taxa de curs este doar 80 LEI.
Comisia Profesional - Științifică a Colegiului Farmaciștilor din România a acordat 24 ore de Educație Farmaceutică Continuă farmaciştilor participanţi la acest curs online.