Biorezonanţa previne, depistează sau stopează evoluţia bolii

Medici

Vizualizari: 20238

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Există la Târgu Mureş un medic alopat cu pregătire în medicina internă şi gastroeneterologie, dr. Ana Bratu, care foloseşte ca extensie a metodelor clasice de examinare medicală un  aparat cu ajutorul căruia se pot detecta modificări patologice încă la nivel energetic, când acestea nu au modificat încă structura celulară! Dacă medicul de familie ar deţine un asemenea aparat ar putea face un screening pentru prevenirea afecţiunilor!

<
>

Aparatul se numeşte MORA, fiind un acronim după numele celor care l-au imaginat: dr Franz Morell şi ing. Erich Rasche, construit de „Med-Tronik” în Friesenheim Germania. Acest aparat stochează semnalele care vin din celule şi dialoghează cu ele prin intermediul unor CODURI  INFORMAŢIONALE. Aparatul funcţionează pe principiul fenomenului numit biorezonanţă.

Există numeroase modele de aparate de examinare prin biorezonanţă.Principiile fizice de funcţionare sunt aceleaşi. Ele se deosebesc doar prin modul de recoltare a  datelor şi interpretarea lor.
Pentru ca metoda de investigaţie paraclinică prin Biorezonanţă să îşi îndeplinească scopul pentru care a fost creată, investigatorul, pe de o parte, trebuie să cunoască principiile fizice de funcţionare ale aparatului, modul de manevrare şi să aibă cunoştinţele necesare corectei interpretări a datelor obţinute.  Pe de altă parte, persoana examinată este recomandabil să aibă un minim de informare în acest domeniu pentru ca aşteptările sale să fie realiste.

Pentru a sublinia beneficiile oferite persoanei examinate cu ajutorul aparatului MORA, dr. Ana Bratu, doctor în ştiinţe medicale, face următoarele precizări:

„ În civilizaţia noastră bolile cronice sunt predominante. Orice boală cronică are:
* un punct de plecare pe care NOUA MEDICINĂ GERMANĂ îl semnalează ca aparţinând  MEDICINEI PSIHOSOMATICE.
* o evoluţie care diferă ca timp şi simptomatologie de la o persoană la alta în funcţie de determinarea genetică, stilul de viaţă, mediul în care trăieşte
* şi ultima consecinţă a evoluţiei bolii cu modificări anatomice ireversibile care este deservită de medicina alopată.

La ora actuală noi practicăm MEDICINA BOLII care cu tehnologia sa complexă şi cu ajutorul industriei chimice elaborează tehnici sofisticate  de diagnostic şi terapie în sprijinul celor care au ajuns la ultima consecinţă a evoluţiei bolii.

Eforturile medicinei, suferinţele bolnavului şi costurile foarte mari ce caracterizează MEDICINA BOLII  au avut drept consecinţă aplecarea atenţiei spre faza de început a bolilor şi anume spre MEDICINA PSIHOSOMATICĂ.  Această etapă caracterizată prin tulburări emoţionale  şi acuze funcţionale cerea o metodă de investigare a fenomenelor care încă  nu au creat nicio modificare anatomică. Se cerea investigarea prin mijloace fizice a unor fenomene energetice. Fizica cuantică, cu posibilitatea de a exprima sub formă de frecvenţe orice lucru material, dar şi emoţiile, gândurile noastre, a permis o altă înţelegere a procesului de instalare şi apoi de materializare a bolii. Ca urmare au fost create aparatele de investigare prin biorezonanţă.

În stadiul psihosomatic polimorfismul simptomelor cărora nu se găseşte nicio cauză în ciuda repetatelor vizite la diferite specialişti i-a determinat pe medicii francezi să le numească „ simptome dispreţuite”,  iar pacienţii ne spun că„.nu s-a găsit nimic rău.” Aceste persoane se simt bolnave, iar acuzele lor se pot datora fie persistenţei unor emoţii toxice, fie au cauze ce scapă medicinei alopate ca de exemplu alergii, intoleranţe, intoxicaţii cronice, geopatii, electrostres, deficite enzimatice, sau deficite minerale sau vitaminice, candidioze. Aceşti pacienţi se plâng de oboseală cronică, sindrom ce poate fi investigat cu programele MORA.

Emoţiile toxice, persistente, apărute brusc determină conform noii ştiinţe numităPSIHO NEURO IMUNOLOGIE modificări ale imunităţii şi modificări psihice ce pot fi diagnosticate orientativ prin aparatul MORA.

Aceste modificări psihice se repercută asupra organelor în funcţie de tipul emoţiei negative. Prin programul FLORILOR  BACH incluse în aparatul MORA se poate determina constelaţia emoţiilor şi tipul emoţiei predominante.

Cum stopăm evoluţia bolii în stadiul incipient al modificărilor psihosomatice

Rezultatele terapiei depind de momentul în care pacientul decide să fie examinat. Adevăraţii beneficiari ai biorezonanţei sunt cei examinaţi în stadiul de modificări psihosomatice.

Cu aparatul MORA putem stopa evoluţia bolii prin:
* anihilarea cauzelor ce produc „simptomatologia dispreţuită”
* echilibrarea fondului biologic
* echilibrarea psihică şi energetică

Aparatul vine astfel în ajutorul medicului şi al PSIHOTERAPEUTULUI care prinPSIHOTERAPIE POZITIVĂ poate influenţa remedierea situaţiilor conflictuale cu care  se confruntă pacientul.

MORA confirmă diagnosticul

dscf96641-300x225„Bolnavii cronici cu diagnostice clar stabilite prin mijloacele medicinei convenţionale pot apela la examinare prin biorezonanţă.  AparatulMORA prin programele sale poate confirma diagnosticele anterior stabilite dar nu-şi poate lua responsabilitatea terapiei. Aceasta aparţine medicinei alopate. AparatulMORA în aceste situaţii vine în ajutor prin capacitatea sa de a stabiliBIOCOMPATIBILITATEA  între pacient şi medicamentele cu care este tratat, cât şi prin terapii adjuvante de calmare a durerii şi/sau a inflamaţiei.
De reţinut însă, dacă boala cronică este diagnosticată numai cu ocazia prezentării la examinarea MORA, confirmarea este neapărat necesară prin apelare la tehnologia şi terapia medicinei alopate,” precizează dr. Bratu.

Care este rostul investigaţiei cu aparatul MORA

Rostul şi scopul  acestei metode de investigaţii medicale cu aparatul de biorezonanţă MORA constă în:

mora* Depistarea bolilor în stadiul de debut, şi prin îndepărtarea cauzelor identificate, anularea evoluţiei spre modificări cronice. Astfel printr-o examinare screening, pacientul ar putea fi scutit de suferinţă şi cheltuială viitoare.
* Stabilirea BIOCOMPATIBILITĂŢII între pacient şi medicamentele sale în cazul bolilor cronice şi acute
* Anularea unor alergii, intoleranţe alimentare, intoxicaţii cronice, electrostress, geopatii, prin programele terapeutice ale aparatului MORA şi evitarea instalării unor boli grave care pot fi cauzate de factorii de mai sus.
* Terapii de ameliorare a durerilor, inflamaţiilor, infecţiilor, ca modalităţi adjuvante terapiei prin mijloacele medicinei convenţionale
* Terapii de echilibrare a fondului biologic, de refacere a fondului energetic, de echilibrare emoţională, terapii ce stau la baza tuturor programelor terapeutice ale aparatului MORA,” subliniază dr. Ana Bratu.

 

 

Neuro-psiho-imunologia ne demonstrează că evenimentele stresante, conflictele nerezolvate stau la baza declanşării bolilor prin tulburarea fiziologiei energetice. În concluzie, terapia cu aparatul MORA este deosebit de utilă atât înmedicina preventivă cât şi în cea curativă.

Acest articol este protejat de către dispoziţiile legale incidente și este interzisă copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a acestuia. Articolele publicate pe HEALTH.RO pot fi preluate doar în limita a maxim 500 de caractere, fără a depăşi jumătate din totalul de caractere, şi cu citarea obligatorie a sursei, cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor și articolelor publicate pe HEALTH.RO, vă rugăm să ne contactati.

Inainte de a prelua informatii de pe acest site va rugam sa cititi TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZAREArcadia – Spitale și Centre Medicale a investit peste 600.000 euro în tehnologie medicală pentru tratament neurochirurgical minim invaziv

Medici

Vizualizari: 351011

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Arcadia – Spitale și Centre Medicale, cea mai mare rețea privată de sănătate din regiunea Moldovei, anunță o serie de noi investiții dedicate specialității de neurochirurgie, cu o valoare de peste 600.000 euro.

De peste 10 ani, Arcadia oferă servicii medicale la standarde ridicate pentru pacienții din zona de Nord-Est și investește constant în dezvoltare și tehnologii inovatoare, pentru sănătatea întregii comunități.

Anul acesta, Arcadia a dotat centrele și spitalele din rețea cu o serie de instrumente și aparate medicale de ultimă generație care permit tratarea minim invazivă a unor afecțiuni frecvente, recuperarea mai rapidă a pacienților, dar și creșterea confortului postoperator.

Microscopul operator pentru neurochirurgie Zeiss OPMI Pentero 800 și sistemul pentru intervenții minim invazive MEDTRONIC METR’X, motorul chirurgical de mare viteză Aesculap și instrumentele de coloană și de microchirurgie, Aesculap și KLS Martin completează tehnologia disponibilă în Spitalul Arcadia. Aceste echipamente performante și inovatoare oferă neurochirurgilor profunzime și claritate în analiza detaliilor intraoperator și asigură precizia și siguranța fiecărui gest chirugical.

„Urmărim cu atenție inovațiile din domeniul tehnologiei medicale și analizăm în mod permanent semnalele primite de la pacienții noștri. Astfel, ne asigurăm că investim constant, cu o bază solidă informațională și de analiză. Tehnologia state of the art, dedicată intervențiilor de neurochirurgie, se înscrie în strategia pe care o dezvoltăm dintotdeauna la Arcadia, ce are în focus sănătatea pacienților”, a declarat Dan Fiterman, General Manager Arcadia – Spitale şi Centre Medicale.

Tipuri de afecțiuni ce pot fi tratate prin intermediul neurochirurgiei minim invazive

 Tratamentul neurochirurgical minim invaziv este indicat în cazul mai multor tipuri de afecțiuni frecvente precum hernia de disc lombară și cervicală posterioară, instabilitatea coloanei vertebrale, spondiloliza sau stenoza coloanei vertebrale (îngustarea canalului spinal) lombară și cervicală. De asemenea, este recomandat și în cazul unor afecțiuni cu incidență mai rară, precum infecția sau tumorile care pot apărea la nivelul coloanei vertebrale.

Avantajele tratamentului neurochirurgical minim invaziv pentru pacienți

 Intervențiile neurochirurgicale minim invazive oferă pacienților o serie de beneficii importante atât la nivel cosmetic, cât și la nivel funcțional. În cazul acestor intervenții, cicatricile sunt diminuate datorită inciziunilor cutanate mai mici, uneori de câțiva milimetri, iar riscul de afectare a mușchilor este mai scăzut. De asemenea, gradul de sângerare și riscul de infecție sunt reduse, este diminuată durerea și dependența de medicamentele analgezice post operatorii, iar pacientul se poate recupera și reabilita mai rapid după operație.

„Noile dotări din Spitalul Arcadia pun în valoare experiența echipei de neurochirurgie, reprezentând instrumente medicale importante care contribuie la reducerea timpului necesar desfășurării intervenției, cresc gradul de certitudine a gesturilor chirurgicale și oferă o serie extinsă de avantaje pacienților”, a declarat Dr. Sorin Nistor, Director medical Arcadia – Spitale și Centre Medicale.

 

Acest articol este protejat de către dispoziţiile legale incidente și este interzisă copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a acestuia. Articolele publicate pe HEALTH.RO pot fi preluate doar în limita a maxim 500 de caractere, fără a depăşi jumătate din totalul de caractere, şi cu citarea obligatorie a sursei, cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor și articolelor publicate pe HEALTH.RO, vă rugăm să ne contactati.

Inainte de a prelua informatii de pe acest site va rugam sa cititi TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZAREPlatforma pentru raportarea reacțiilor adverse suspectate post-imunizare la vaccinurile împotriva COVID-19, funcțională

Medici

Vizualizari: 804550

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR) pune la dispoziția pacienților si a profesioniștilor din domeniul sănătății noile fișe de raportare a reacțiilor adverse suspectate post-imunizare la vaccinurile împotriva COVID-19. Fișa de raportare poate fi accesată pe site-ul anm.ro, în secțiunea - VACCINARE COVID-19 (https://www.anm.ro/medicamente-de-uz-uman/farmacovigilenta/raportarea-reactiilor-adverse-incontext-covid-19/) Modalitatea de raportare poate fi făcută atât on-line, cât și prin modalitățile clasice de raportare – completarea fișei de reacții adverse și transmiterea acesteia către Direcția Farmacovigilență si Managementul Riscului. Mai multe detalii le găsiți accesând linkul: https://www.anm.ro/medicamente-de-uzuman/farmacovigilenta/raportarea-reactiilor-adverse-in-context-covid-19/

Acest articol este protejat de către dispoziţiile legale incidente și este interzisă copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a acestuia. Articolele publicate pe HEALTH.RO pot fi preluate doar în limita a maxim 500 de caractere, fără a depăşi jumătate din totalul de caractere, şi cu citarea obligatorie a sursei, cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor și articolelor publicate pe HEALTH.RO, vă rugăm să ne contactati.

Inainte de a prelua informatii de pe acest site va rugam sa cititi TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZAREPlatforma pentru programarea online la vaccinarea împotriva COVID-19, disponibilă de astăzi

Platforma informatică care permite programarea persoanelor pentru vaccinarea împotriva COVID-19 – https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ – este operațională. Începând de astăzi, 28 decembrie a.c., în conformitate cu Strategia de vaccinare împotriva […]

Unu din doi români consideră că în spațiul public nu există suficientă informație cu privire la contextul pandemic

Jumătate dintre români nu se consideră suficient de bine informați cu privire la contextul pandemic de anul acesta, arată un studiu* realizat toamna aceasta de Coaliția România Sănătoasă, […]

Efectele dezechilibrelor alimentare de Sărbători

În luna decembrie, deseori alimentația este dezechilibrată, astfel că de la o alimentație monotonă, pe care mulți o au înainte de Crăciun (în special cei care țin post), […]

42% dintre români au suferit tulburări psiho-emoționale în perioada pandemiei SARS Cov 2

Primul studiu din România despre impactul pandemiei de COVID-19 asupra sănătății fizice și mintale a populației arată că românii sunt mai triști, mai furioși, mult mai anxioși și […]

Pacienții diagnosticați cu tuberculoză, tratați în ambulatoriu, vor primi indemnizație lunară de hrană

Conform documentului comun, pacienții diagnosticați cu tuberculoză -TB (adulți și copii) și tratați în ambulatoriu vor beneficia de o indemnizație lunară de hrană, fără întrerupere, atât în faza […]

Raportarea reacțiilor adverse suspectate în cazul pacienților cu COVID-19

Agenția Europeană a Medicamentului (European Medicines Agency – EMA)și autoritățile naționale competente încurajează pacienții infectați cu noul coronavirus (COVID-19) să raporteze reacțiile adverse pe care le experimentează în […]

Vaccinul anti-COVID al BioNTech și Pfizer aprobat în Uniunea Europeană

Agenția Europeană a Medicamentului (EMA-European Medicines Agency) a aprobat folosirea în Uniunea Europeană a vaccinului anti COVID-19 dezvoltat de BioNTech și Pfizer, potrivit comunicatului oficial. Vaccinul, numit Comirnaty, […]

Programele naționale de sănătate se prelungesc până la 31 martie 2021

La solicitarea Ministerului Sănătății, Executivul a aprobat în ședința  din data de 11 decembrie 2020, Hotărârea pentru prelungirea termenului de aplicare a prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 155/2017 privind […]

Metamizol: Risc de leziuni hepatice induse medicamentos

Deținătorii autorizațiilor de punere pe piață (DAPP) pentru medicamentele care conțin metamizol, de comun acord cu Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) și cu Agenția Națională a Medicamentului și […]

Accesul la sistemele de sănătate din România și Regatul Unit, în contextul Brexit

Perioada de tranziție, pe care o parcurgem după  retragerea Regatului Unit  din Uniunea Europeană,  se va încheia la data de 31 decembrie 2020. Până la acea dată, cetățenii români și membrii […]

Ședință publică a Agenției Europene a Medicamentelor privind aprobarea vaccinurilor anti-COVID-19

Agenția Europeană a Medicamentului (European Medicines Agency – EMA) va organiza o ședință publică pe 11 Decembrie 2020 pentru a informa cetățenii europeni despre procesele de reglementare ale […]

Parteneriat între Medicover și Spitalul Clinicco în Brașov: Clinica Medicover, relocată

Medicover România, unul dintre cei mai importanți furnizori privați de servicii medicale, a decis relocarea clinicii deținute în Brașov în cadrul spitalului Clinicco, în urma semnării unui parteneriat […]

Zentiva a început producția de biocide pentru populație pentru a susține lupta împotriva COVID-19

Zentiva România, cel mai mare producător autohton de medicamente generice în unități vândute*, a demarat producția de dezinfectanți pentru mâini, după ce a primit autorizarea produselor în categoria […]

Indicatorii tehnico-economici pentru construirea Centrului de arși la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” București, aprobați

La solicitarea Ministerului Sănătății, Guvernul României a aprobat în ședința de vineri Hotărârea de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Construirea unui centru de arşi […]

Noi molecule inovative introduse în lista de medicamente gratuite și compensate

La solicitarea Ministerului Sănătății, Executivul a aprobat în sedinta de vineri, 4 decembrie, Hotărârea privind modificarea şi completarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 720/2008 pentru aprobarea Listei cuprinzând […]

Noi reglementări pentru transferul în străinătate a pacienților cu arsuri grave

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății a aprobat *Ordinul pentru înființarea comisiilor de analiză a solicitărilor de transfer în străinătate în vederea efectuării tratamentului pentru pacienții cu arsuri grave și […]

Webinar: Conferința Prevenționiștilor – provocări, adevăr, soluții reale

Accesul pacienților la anumite servicii medicale a fost restricționat. Activitatea dumneavoastră a fost adaptată contextului actual epidemiologic. Personalul medical a fost și este orientat, în special, către numărul […]

Cererea de autorizare a vaccinului COVID, dezvoltat de BioNTech şi Pfizer, depusă la Agenția Europeană a Medicamentului

Agenția Europeană a Medicamentului (European Medicines Agency-EMA) a primit cererea pentru autorizarea de punere pe piaţă condiţionată pentru vaccinul BNT162b2, un vaccin mRNA COVID-19 dezvoltat de BioNTech şi […]

Agenția Europeană a Medicamentului demarează prima evaluare continuă a vaccinului Ad26.COV2.S fabricat de Janssen

Comitetul EMA pentru medicamente de uz uman (the Committee for Medicinal Products for Human Use – CHMP) al EMA a început procesul de evaluare continuă a Ad26.COV2.S, un […]

Cererea de autorizare condiţionată a vaccinului COVID-19 Moderna, depusă la Agenția Europeană a Medicamentului

Agenția Europeană a Medicamentului (European Medicines Agengy-EMA) a primit cererea pentru autorizarea de punere pe piaţă condiţionată pentru vaccinul mRNA COVID-19 de la Moderna Biotech Spain, S.L. (o […]