Biorezonanţa previne, depistează sau stopează evoluţia bolii

Medici

Vizualizari: 23414

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Există la Târgu Mureş un medic alopat cu pregătire în medicina internă şi gastroeneterologie, dr. Ana Bratu, care foloseşte ca extensie a metodelor clasice de examinare medicală un  aparat cu ajutorul căruia se pot detecta modificări patologice încă la nivel energetic, când acestea nu au modificat încă structura celulară! Dacă medicul de familie ar deţine un asemenea aparat ar putea face un screening pentru prevenirea afecţiunilor!

<
>

Aparatul se numeşte MORA, fiind un acronim după numele celor care l-au imaginat: dr Franz Morell şi ing. Erich Rasche, construit de „Med-Tronik” în Friesenheim Germania. Acest aparat stochează semnalele care vin din celule şi dialoghează cu ele prin intermediul unor CODURI  INFORMAŢIONALE. Aparatul funcţionează pe principiul fenomenului numit biorezonanţă.

Există numeroase modele de aparate de examinare prin biorezonanţă.Principiile fizice de funcţionare sunt aceleaşi. Ele se deosebesc doar prin modul de recoltare a  datelor şi interpretarea lor.
Pentru ca metoda de investigaţie paraclinică prin Biorezonanţă să îşi îndeplinească scopul pentru care a fost creată, investigatorul, pe de o parte, trebuie să cunoască principiile fizice de funcţionare ale aparatului, modul de manevrare şi să aibă cunoştinţele necesare corectei interpretări a datelor obţinute.  Pe de altă parte, persoana examinată este recomandabil să aibă un minim de informare în acest domeniu pentru ca aşteptările sale să fie realiste.

Pentru a sublinia beneficiile oferite persoanei examinate cu ajutorul aparatului MORA, dr. Ana Bratu, doctor în ştiinţe medicale, face următoarele precizări:

„ În civilizaţia noastră bolile cronice sunt predominante. Orice boală cronică are:
* un punct de plecare pe care NOUA MEDICINĂ GERMANĂ îl semnalează ca aparţinând  MEDICINEI PSIHOSOMATICE.
* o evoluţie care diferă ca timp şi simptomatologie de la o persoană la alta în funcţie de determinarea genetică, stilul de viaţă, mediul în care trăieşte
* şi ultima consecinţă a evoluţiei bolii cu modificări anatomice ireversibile care este deservită de medicina alopată.

La ora actuală noi practicăm MEDICINA BOLII care cu tehnologia sa complexă şi cu ajutorul industriei chimice elaborează tehnici sofisticate  de diagnostic şi terapie în sprijinul celor care au ajuns la ultima consecinţă a evoluţiei bolii.

Eforturile medicinei, suferinţele bolnavului şi costurile foarte mari ce caracterizează MEDICINA BOLII  au avut drept consecinţă aplecarea atenţiei spre faza de început a bolilor şi anume spre MEDICINA PSIHOSOMATICĂ.  Această etapă caracterizată prin tulburări emoţionale  şi acuze funcţionale cerea o metodă de investigare a fenomenelor care încă  nu au creat nicio modificare anatomică. Se cerea investigarea prin mijloace fizice a unor fenomene energetice. Fizica cuantică, cu posibilitatea de a exprima sub formă de frecvenţe orice lucru material, dar şi emoţiile, gândurile noastre, a permis o altă înţelegere a procesului de instalare şi apoi de materializare a bolii. Ca urmare au fost create aparatele de investigare prin biorezonanţă.

În stadiul psihosomatic polimorfismul simptomelor cărora nu se găseşte nicio cauză în ciuda repetatelor vizite la diferite specialişti i-a determinat pe medicii francezi să le numească „ simptome dispreţuite”,  iar pacienţii ne spun că„.nu s-a găsit nimic rău.” Aceste persoane se simt bolnave, iar acuzele lor se pot datora fie persistenţei unor emoţii toxice, fie au cauze ce scapă medicinei alopate ca de exemplu alergii, intoleranţe, intoxicaţii cronice, geopatii, electrostres, deficite enzimatice, sau deficite minerale sau vitaminice, candidioze. Aceşti pacienţi se plâng de oboseală cronică, sindrom ce poate fi investigat cu programele MORA.

Emoţiile toxice, persistente, apărute brusc determină conform noii ştiinţe numităPSIHO NEURO IMUNOLOGIE modificări ale imunităţii şi modificări psihice ce pot fi diagnosticate orientativ prin aparatul MORA.

Aceste modificări psihice se repercută asupra organelor în funcţie de tipul emoţiei negative. Prin programul FLORILOR  BACH incluse în aparatul MORA se poate determina constelaţia emoţiilor şi tipul emoţiei predominante.

Cum stopăm evoluţia bolii în stadiul incipient al modificărilor psihosomatice

Rezultatele terapiei depind de momentul în care pacientul decide să fie examinat. Adevăraţii beneficiari ai biorezonanţei sunt cei examinaţi în stadiul de modificări psihosomatice.

Cu aparatul MORA putem stopa evoluţia bolii prin:
* anihilarea cauzelor ce produc „simptomatologia dispreţuită”
* echilibrarea fondului biologic
* echilibrarea psihică şi energetică

Aparatul vine astfel în ajutorul medicului şi al PSIHOTERAPEUTULUI care prinPSIHOTERAPIE POZITIVĂ poate influenţa remedierea situaţiilor conflictuale cu care  se confruntă pacientul.

MORA confirmă diagnosticul

dscf96641-300x225„Bolnavii cronici cu diagnostice clar stabilite prin mijloacele medicinei convenţionale pot apela la examinare prin biorezonanţă.  AparatulMORA prin programele sale poate confirma diagnosticele anterior stabilite dar nu-şi poate lua responsabilitatea terapiei. Aceasta aparţine medicinei alopate. AparatulMORA în aceste situaţii vine în ajutor prin capacitatea sa de a stabiliBIOCOMPATIBILITATEA  între pacient şi medicamentele cu care este tratat, cât şi prin terapii adjuvante de calmare a durerii şi/sau a inflamaţiei.
De reţinut însă, dacă boala cronică este diagnosticată numai cu ocazia prezentării la examinarea MORA, confirmarea este neapărat necesară prin apelare la tehnologia şi terapia medicinei alopate,” precizează dr. Bratu.

Care este rostul investigaţiei cu aparatul MORA

Rostul şi scopul  acestei metode de investigaţii medicale cu aparatul de biorezonanţă MORA constă în:

mora* Depistarea bolilor în stadiul de debut, şi prin îndepărtarea cauzelor identificate, anularea evoluţiei spre modificări cronice. Astfel printr-o examinare screening, pacientul ar putea fi scutit de suferinţă şi cheltuială viitoare.
* Stabilirea BIOCOMPATIBILITĂŢII între pacient şi medicamentele sale în cazul bolilor cronice şi acute
* Anularea unor alergii, intoleranţe alimentare, intoxicaţii cronice, electrostress, geopatii, prin programele terapeutice ale aparatului MORA şi evitarea instalării unor boli grave care pot fi cauzate de factorii de mai sus.
* Terapii de ameliorare a durerilor, inflamaţiilor, infecţiilor, ca modalităţi adjuvante terapiei prin mijloacele medicinei convenţionale
* Terapii de echilibrare a fondului biologic, de refacere a fondului energetic, de echilibrare emoţională, terapii ce stau la baza tuturor programelor terapeutice ale aparatului MORA,” subliniază dr. Ana Bratu.

 

 

Neuro-psiho-imunologia ne demonstrează că evenimentele stresante, conflictele nerezolvate stau la baza declanşării bolilor prin tulburarea fiziologiei energetice. În concluzie, terapia cu aparatul MORA este deosebit de utilă atât înmedicina preventivă cât şi în cea curativă.

Acest articol este protejat de către dispoziţiile legale incidente și este interzisă copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a acestuia. Articolele publicate pe HEALTH.RO pot fi preluate doar în limita a maxim 500 de caractere, fără a depăşi jumătate din totalul de caractere, şi cu citarea obligatorie a sursei, cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor și articolelor publicate pe HEALTH.RO, vă rugăm să ne contactati.

Inainte de a prelua informatii de pe acest site va rugam sa cititi TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZAREMameMinore.ro – Interviu Dr. Cremene Mihaela

Medici

Vizualizari: 410831

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vă invităm să urmăriți interviul realizat cu Dna Dr. Mihaela Cremene în cadrul campaniei "TU CE ȘTII DESPRE MAMELE MINORE?"

Asociația SURYAM a lansat acest proiect pentru sensibilizarea comunității asupra nivelului ridical al sarcinilor în rândul mamelor minore.

Proiectul a primit o finanțare nerambursabilă din bugetul local al Municipiului Târgu Mureș, prin Directia de Asistenta Sociala Targu Mures. Farmacia Sociala este partener în acest proiect care își propune reducerea mortalității infantile și a deceselor materne, a nașterilor premature, a avorturilor, a sarcinilor nedorite și a abandonului copiilor.

„Am întâlnit în practică destul de multe adolescente care nu știau ce să facă, erau speriate, dar am întâlnit și tinere care își doreau cu ardoare un copil”, așa începe conversația cu medicul de familie Mihaela Cremene. O dualitate care are multe explicații deoarece fenomenul este complex, comportă elemente societale, de educație sexuală, tradiție.

Lipsa informațiilor sau procurarea lor din medii total greșite (vezi abundența lor pe canalele social media) se finalizează, deseori, cu dezastre. Iar educația sexuală este încă un tabu. Cum se vede el din cabinetul medicului?

Prin  numărul de sarcini la adolescente, fete speriate care își dau seama că sunt însărcinate la câteva luni distanță, mai mult, chiar un caz excepțional -  cu 3 săptămâni înainte de termen!

Pe partea cealaltă sunt tinerele din anumite comunități de rromi, unde tradiția impune nașterea și creșterea copiilor ca fiind cel mai important rol al unei femei. Iar multe domnișoare își asumă această menire de timpuriu.  „Am avut cazuri când mi se cereau pilule pentru forme, ca să fie apte de măritiș, pentru a procrea” spune Mihaela Cremene.

Dar aceste cazuri, deseori, sunt speciale. În aceste comunități, venirea copilului este o mare bucurie și mama este sprijinită de întreaga comunitate. Iar asta, dincolo de problemă, este foarte important.

Cert este că trupul unei tinere nu este pregătit pentru o asemenea povară. Coloana vertebrală poate prezenta deformări, pot exista tulburări de coagulare, debutul unui diabet, fetuși cu malformații.  Toate analizele necesare unei gravide au ca scop detectarea în termen util a acestor probleme, dar tinerele despre care vorbește Mihaela Cremene, întârzie să apară la ușa cabinetului pentru a-și evalua sănătatea.

O fac totuși după naștere, poate de frică, din conștientizarea responsabilității pe care au dobândit-o, din iubire pentru cel mic. Ce urmează mai departe este greu de descris, o viață de nevoi, poate chiar la limita sărăciei.

Și tot din cabinetul medicului de familie se vede, clar, lipsa campaniilor de prevenție, a grijii față de copiii care au părinți în străinătate și astfel sunt mai vulnerabili, jena profesorilor de a vorbi despre educația sexuală.

„Bucurați-vă de adolescența voastră, de această etapă minunată a vieții, nu săriți etape pentru că aceasta este cea mai minunată perioadă în care puteți trăi povești frumoase, lăsați grijile pentru mai târziu, vor veni” îndeamnă mesajul medicului Mihaela Cremene adresat tinerelor.

Acest articol este protejat de către dispoziţiile legale incidente și este interzisă copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a acestuia. Articolele publicate pe HEALTH.RO pot fi preluate doar în limita a maxim 500 de caractere, fără a depăşi jumătate din totalul de caractere, şi cu citarea obligatorie a sursei, cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor și articolelor publicate pe HEALTH.RO, vă rugăm să ne contactati.

Inainte de a prelua informatii de pe acest site va rugam sa cititi TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZAREMameMinore – Interviu Marius Dumitrescu, manager proiect

Medici

Vizualizari: 410988

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

De mai bine de zece ani, România se află în topul ţărilor UE la numărul de mame sub 19 ani – peste 18.000. Ultimele statistici arată că, din 749 de mame cu vârsta sub 15 ani, 29 sunt deja la a doua naştere, iar cele mai multe vin din judeţul Mureş. România dă aproape un sfert – 23% – din totalul mamelor minore din UE, potrivit Eurostat. O explozie a acestor cazuri de mame minore s-a produs în anii imediat următori aderării la Uniunea Europeană, iar cifrele mari s-au menţinut.

Liberalizarea pieţei muncii şi posibilitatea de a munci în străinătate au făcut ca mulţi părinţi să plece la lucru afară, lăsând copiii în grija familiei extinse. În urma încheierii sesiunii de selecție a proiectelor de asistență socială care beneficiază de finanțare nerambursabilă din bugetul local al Municipiului Târgu Mureș, prin Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș în baza Legii nr. 350/2005, Asociația SURYAM în parteneriat cu Farmacia SOCIALĂ va lansa în trimestrul partru al acestui an ziarul bilingv „Sănătatea-Egészség” – ediție dedicată exclusiv “Educaţiei în domeniul sănătăţii reproducerii şi sexualităţii” cu realizarea unui conţinut adaptat pentru a scădea nivelul sarcinilor în rândul mamelor minore.

Proiectul, finanțat cu suma de 15,000 lei din bugetul local al Municipiului Târgu Mureș și cu o contribuție proprie din partea Asociației SURYAM în valoare de 5,000 lei, își propune tiparirea a minim 15.000 de exemplare din această publicație precum și diseminarea online a articolelor in format electronic și încheiera a mai multor parteneriate strategice instituționale.

Prin sensibilizarea comunităţii asupra natalităţii în rândul mamelor minore, ținând cont de faptul că naşterile mamelor minore au implicaţii medicale, sociale, culturale, economice, demografice, cresterea nivelului de educatie în domeniul sănătăţii reproducerii şi sexualităţii va conduce la combatere a sarcinii la vârste tinere si va avea, în consecinţă, ca efect reducerea mortalităţii infantile şi a deceselor materne, reducerea riscului transmiterii bolilor sexuale, a naşterilor premature, evitarea avorturilor, ocrotirea sănătăţii minorilor, prevenirea sarcinilor nedorite şi a abandonului copilului, asigurarea sănătăţii fizice şi psihice a viitorilor adulţi, dezvoltarea normală a tinerilor, dar şi a viitorilor lor copii şi pregătirea acestora să devină părinţi atunci când sunt capabili să aibă grijă de ei şi de copiii lor”, declara Marius Dumitrescu, managerul de proiect, președintele Asociației SURYAM.

Marius Dumitrescu este un antreprenor social și un om implicat în rezolvarea problemelor sociale ale comunității. „Tu ce știi despre mamele minore?” este cel mai recent proiect al său, menit să aducă în discuție problematica tinerelor mame în contextul general al vremurilor în care trăim.

„Când vorbim despre mamele minore mereu tindem să căutăm vinovați și nu realizăm că suntem cu toții vinovați, pentru că totul vine din propria educație”, așa pornește discuția cu Marius Dumitrescu, înflăcărat și energic. Implicarea sa într-o temă care nu este în aria sa de expertiză a venit ca un răspuns la o îngrijorare, o reacție firească când descoperi o problemă a societății, trecută cu vederea de cei mai mulți.

Totul a pornit, spune Marius, de la raportul organizației „Salvați Copiii”, a auzit cifre incredibil de mari pe fondul unui cumul de probleme sociale, iar îngrijorarea l-a făcut să preia inițiativa unei campanii de sensibilizare a comunității asupra nivelului ridicat al sarcinilor în rândul mamelor minore. Este convins că avem în societatea noastră false probleme de pudoare, refuzăm să vorbim despre educația sexuală în școli, dar copiii noștri se nasc cu telefonul și tableta în mână într-o societate unde informația, deseori eronată, abundă.

Cu zeci de ani în urmă, România făcea pași importanți în acest tip de educație, își amintește Marius, fost voluntar în cadrul unui proiect internațional care încuraja informarea elevilor despre HIV – SIDA. Alături de alți zeci de voluntari participa la sesiuni de informare a elevilor din școlile gimnaziale, iar acest dialog deschis, cu întrebări punctuale și răspunsuri clare la problemele de sexualitate erau bine primite de elevi. Atunci și nu acum.

Dar aceasta este doar o fațetă a problemei.  Antreprenorul vorbește despre sărăcie, abandon școlar, nașteri premature, probleme medicale, lipsa coeziunii în unele comunități, tradiții seculare în altele - „vorbim despre mamele minore, dar nu vedem contextul în care se întâmplă toate acestea”.

Marius Dumitrescu propune să ne uităm mai ales la viitor, la acele tinere care încă nu sunt mame minore, ne îndeamnă să acționăm preventiv prin multă informație corectă și empatie.

Ce mesaj are pentru o tânără mămică? Asociația Suryam și Farmacia Socială au ușile deschise pentru ajutor, oricând, tot ce trebuie să facă este să ceară ajutor. Îl va primi cu siguranță.

 

Acest articol este protejat de către dispoziţiile legale incidente și este interzisă copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a acestuia. Articolele publicate pe HEALTH.RO pot fi preluate doar în limita a maxim 500 de caractere, fără a depăşi jumătate din totalul de caractere, şi cu citarea obligatorie a sursei, cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor și articolelor publicate pe HEALTH.RO, vă rugăm să ne contactati.

Inainte de a prelua informatii de pe acest site va rugam sa cititi TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZAREMameMinore.ro – Interviu Deak Elida, Director General Adjunct DGASPC Mureș

Asociația SURYAM a lansat acest proiect, în luna Octombrie 2021, pentru sensibilizarea comunității asupra nivelului ridical al sarcinilor în rândul mamelor minore. Proiectul a primit o finanțare nerambursabilă […]

MameMinore.ro – Interviu Maria Koreck, Președinte Asociația „Divers” Tîrgu Mureș

Maria Koreck, președinta Asociației „Divers” din Târgu Mureș lucrează de zeci de ani în comunitățile defavorizate, cunoaște problemele și întrevede soluțiile, dar recunoaște că ajutorul pe care îl […]

MameMinore.ro – Interviu Alina Costache, psiholog

„ E nevoie de un sat ca să crești un copil” spune un vechi proverb românesc. Și ni-l aduce aminte Alina Costache, psiholog de meserie, și un om […]

MameMinore.ro – Interviu Dr. Meda Neagoe, Președinte „Salvați Copiii” Filiala Mureș

Meda Neagoe face o mică pauză, mă privește adânc chiar dacă prin intermediul unui ecran și încearcă să își adune cuvintele, îmi vorbește de o fetiță de 13 […]

MameMinore.ro – Interviu Magda Bercea, director Crucea Roșie Mureș

„Dacă cineva mi-ar fi spus acum 30 de ani, acum 20 de ani că suntem în situația în care suntem, după toată munca pe care am depus-o, după […]

MameMinore.ro Interviu Corina Todoran, Director executiv adjunct DAS Tîrgu Mureș

De mai bine de zece ani, România se află în topul ţărilor UE la numărul de mame sub 19 ani – peste 18.000. Ultimele statistici arată că, din […]

Arcadia – Spitale și Centre Medicale a investit peste 600.000 euro în tehnologie medicală pentru tratament neurochirurgical minim invaziv

Arcadia – Spitale și Centre Medicale, cea mai mare rețea privată de sănătate din regiunea Moldovei, anunță o serie de noi investiții dedicate specialității de neurochirurgie, cu o […]

Platforma pentru raportarea reacțiilor adverse suspectate post-imunizare la vaccinurile împotriva COVID-19, funcțională

Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR) pune la dispoziția pacienților si a profesioniștilor din domeniul sănătății noile fișe de raportare a reacțiilor adverse […]

Platforma pentru programarea online la vaccinarea împotriva COVID-19, disponibilă de astăzi

Platforma informatică care permite programarea persoanelor pentru vaccinarea împotriva COVID-19 – https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ – este operațională. Începând de astăzi, 28 decembrie a.c., în conformitate cu Strategia de vaccinare împotriva […]

Unu din doi români consideră că în spațiul public nu există suficientă informație cu privire la contextul pandemic

Jumătate dintre români nu se consideră suficient de bine informați cu privire la contextul pandemic de anul acesta, arată un studiu* realizat toamna aceasta de Coaliția România Sănătoasă, […]

Efectele dezechilibrelor alimentare de Sărbători

În luna decembrie, deseori alimentația este dezechilibrată, astfel că de la o alimentație monotonă, pe care mulți o au înainte de Crăciun (în special cei care țin post), […]

42% dintre români au suferit tulburări psiho-emoționale în perioada pandemiei SARS Cov 2

Primul studiu din România despre impactul pandemiei de COVID-19 asupra sănătății fizice și mintale a populației arată că românii sunt mai triști, mai furioși, mult mai anxioși și […]

Pacienții diagnosticați cu tuberculoză, tratați în ambulatoriu, vor primi indemnizație lunară de hrană

Conform documentului comun, pacienții diagnosticați cu tuberculoză -TB (adulți și copii) și tratați în ambulatoriu vor beneficia de o indemnizație lunară de hrană, fără întrerupere, atât în faza […]

Raportarea reacțiilor adverse suspectate în cazul pacienților cu COVID-19

Agenția Europeană a Medicamentului (European Medicines Agency – EMA)și autoritățile naționale competente încurajează pacienții infectați cu noul coronavirus (COVID-19) să raporteze reacțiile adverse pe care le experimentează în […]

Vaccinul anti-COVID al BioNTech și Pfizer aprobat în Uniunea Europeană

Agenția Europeană a Medicamentului (EMA-European Medicines Agency) a aprobat folosirea în Uniunea Europeană a vaccinului anti COVID-19 dezvoltat de BioNTech și Pfizer, potrivit comunicatului oficial. Vaccinul, numit Comirnaty, […]

Programele naționale de sănătate se prelungesc până la 31 martie 2021

La solicitarea Ministerului Sănătății, Executivul a aprobat în ședința  din data de 11 decembrie 2020, Hotărârea pentru prelungirea termenului de aplicare a prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 155/2017 privind […]

Metamizol: Risc de leziuni hepatice induse medicamentos

Deținătorii autorizațiilor de punere pe piață (DAPP) pentru medicamentele care conțin metamizol, de comun acord cu Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) și cu Agenția Națională a Medicamentului și […]

Accesul la sistemele de sănătate din România și Regatul Unit, în contextul Brexit

Perioada de tranziție, pe care o parcurgem după  retragerea Regatului Unit  din Uniunea Europeană,  se va încheia la data de 31 decembrie 2020. Până la acea dată, cetățenii români și membrii […]

Ședință publică a Agenției Europene a Medicamentelor privind aprobarea vaccinurilor anti-COVID-19

Agenția Europeană a Medicamentului (European Medicines Agency – EMA) va organiza o ședință publică pe 11 Decembrie 2020 pentru a informa cetățenii europeni despre procesele de reglementare ale […]

Parteneriat între Medicover și Spitalul Clinicco în Brașov: Clinica Medicover, relocată

Medicover România, unul dintre cei mai importanți furnizori privați de servicii medicale, a decis relocarea clinicii deținute în Brașov în cadrul spitalului Clinicco, în urma semnării unui parteneriat […]