Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

HOME

Cuvânt înainte

Imi revine deosebita placere si onoare de a va invita  la a IX -a  editie a Conferintei Medicale  in domeniul inovatiei in dispozitive si terapii medicale , cu participare internationala,

,,Imbunatatirea calitatii  vietii pacientilor stomizati, o  provocare  continua pentru specialistii din domeniul stomaterapiei” ,eveniment care va avea loc Hotel,, Danubius’’,  Sovata,  in intervalul 17-20 octombrie 2019.

Evenimentul stiintific  face parte din programul dedicat  educatiei continue in Stomaterapie, pentru a ne alinia la  standardele tarilor  unde este recunoscuta aceasta  specializare medicala. Temele acestei conferinte  pun la dispozitia participantiilor  informatii medicale care stau sub semnul inovatiei in stomaterapie  si suntem onorati sa putem contribui  la perfectionarea din punct de vedere stiintifico-medical  a tuturor cadrelor medicale interesate de noutatea stiintifica si dobandirea de profesionalism in exercitarea activitatilor ulterioare in stomaterapie.

Participarea dumneavoastra precum si prezenta unor invitati cu experienta vasta pe acest segment medical, atat din tara, cat si din strainatate cu siguranta constituie premisele unui eveniment stiintific de success.

La eveniment vor participa peste 200 de asistenți medicali din unități spitalicești și clinici medicale, precum și companii producătoare și distribuitoare de medicamente și dispozitive medicale.

Cu deosebita consideratie,

Presedintele  Comitetului Stiintific

Conf. Dr. Calin Molnar

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” Târgu Mureș

Sef Clinica Chirurgie Generala I, Spitalul Clinic Județean de Urgență TîrguMureș