Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

LOCATIE

 

Hotel Ensana Health Spa  este situat în inima României. De zeci de ani, doritorii de sănătate vin în pelerinaj la faimosul Lac Ursu, pentru a face tratamente cu apele sale sărate sau cu nămol terapeutic la acest respectat hotel balnear, în vederea combaterii tulburărilor reumatice şi musculo-scheletice, bolilor de piele, problemelor respiratorii sau ginecologice.

Iar hotelul este bine dotat pentru a vă pregăti pentru un weekend balnear relaxant şi revigorant. În acest sens, acest hotel premium Ensana de patru stele oferă un centru balnear mare cu tratamente cu apă sărată, bazine de înot şi bazine Kneipp şi o zonă generoasă de saună şi terapie pentru tratamente medicale, de întreţinere şi înfrumuseţare.

Un alt aspect foarte important este că hotelul nostru oferă şi un cadru excelent pentru evenimente şi întruniri de companie. Având o legătură directă cu hotelul, centrul de conferinţe modern cu servicii profesionale face din  Sovata Health Spa Hotel unul dintre cele mai dorite locaţii din ţară.

Vă puteţi relaxa după tratamente sau după întâlnirile de lucru în mijlocul peisajului uimitor din jurul hotelului. În Transilvania, vă puteţi bucura de bogata sa istorie şi de verdele naturii virgine. În calitate de oaspete al hotelului, aveţi acces la Lacul Ursu, unde, vara, puteţi înota sau, şi mai bine, puteţi pluti pe apa sărată a acestuia.