Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

CNPDDS – Locatie / Cazare 2019

Înregistrarea la CNPDDS 2019 se va realiza exclusiv online, prin completarea FORMULARULUI DE  INSCRIERE CNPDDS 2019.

Taxa de participare nu include cazarea. Aceasta se va rezerva individual de fiecare participant. 

Recomandari unitati hoteliere

HOTEL GRAND (*** / ****),  Piata Victoriei 28-30, 540052 Târgu Mureş, România (http://www.hotelgrand.ro/)

  • Tarife CNPDDS2019:  215 lei / noapte / camera single si 270 lei / noapte / camera double, mic dejun inclus)
  • Telefon pentru rezervari: 0365730003 - 0770696197 ( mentionati Conferinta de Protectia Datelor). 
  • Rezervari in limita disponibilitatii.

Beneficiind de o locație centrală în Târgu-Mureș, în apropiere de primărie și Palatul Culturii, Hotelul Grand oferă camere moderne, decorate cu picturi realizate de artiști locali și prevăzute cu vedere întinsă la oraș. Camerele de la Hotelul Grand au internet WiFi gratuit, aer condiţionat, TV prin cablu şi podea cu mochetă. Camerele sunt prevăzute cu baie privată cu o cadă sau duş. Restaurantul spaţios oferă mâncăruri din bucătăria internaţională şi din cea românească, care pot fi servite şi în cameră. Barul oferă o serie de băuturi şi cocktailuri faimoase. Facilitățile suplimentare includ o sală mare de conferințe complet echipată și o sală de ședințe mai mică. Oaspeţii se pot bucura de o gură de aer curat în Parcul Central şi în Parcul Catedralei, ambele situate la maximum 400 de metri de Hotelul Grand. Cetatea medievală a oraşului se află la 500 de metri. Personalul de la recepţia deschisă nonstop poate furniza servicii de transfer către Aeroportul Târgu Mureş, aflat la 14,5 km. Gara din Târgu-Mureş este situată la 2 km de proprietate.

HOTEL CONCORDIA (*** / ****), Piata Trandafirilor 45,  Târgu Mureş, România (https://www.hotelconcordia.ro/ro)

  • Tarife CNPDDS2019:  230 lei / noapte / camera single si 270 lei / noapte / camera double, mic dejun inclus)
  • Telefon pentru rezervari: 0265260602 - 0371314595 ( mentionati Conferinta de Protectia Datelor). 
  • Rezervari in limita disponibilitatii.

Situat în inima orașului Târgu Mureș, în centrul zonei financiare și comerciale, Hotelul Concordia se află într-o clădire veche de 100 de ani, transformată într-un hotel modern. Camerele hotelului sunt prevăzute cu birou și TV cu ecran plat. Baia privată este dotată cu o cadă și uscător de păr. După o zi de întâlniri de afaceri sau de explorare a orașului, oaspeții se pot relaxa la saună și înotând în piscina interioară. Personalul Hotelului Concordia vă poate ajuta cu promptitudine, oferind recepție cu program nonstop. Aeroportul Târgu Mureș este la 14 km.

HOTEL CONTINENTAL (*** / ****), Piața Teatrului nr. 5-6, Târgu Mureş, România (https://continental-tirgu-mures.continentalhotels.ro/)

  • Tarife CNPDDS2019:  180 lei / noapte / camera single si 210 lei / noapte / camera double, mic dejun inclus)
  • Telefon pentru rezervari: 0372 658800 ( mentionati Conferinta de Protectia Datelor). 
  • Rezervari in limita disponibilitatii.

Hotelul Continental Târgu-Mureş are o locaţie excelentă, fiind situat în centrul oraşului, lângă cele mai importante instituţii administrative, bănci şi firme locale. Această proprietare atractivă reprezintă baza ideală pentru o pauză de relaxare sau o aventură activă. Faţada remarcabilă dezvăluie o serie de interioare spaţioase; gustaţi mâncăruri rafinate în restaurantul luminos, savuraţi cocktailuri în barul stilat şi destindeţi-vă pe terasa frumoasă. Lăsaţi-vă pătruns de atmosfera confortabilă a camerei dvs., amenajată cu bun gust, complet echipată şi apreciaţi intimitatea şi liniştea. Aventuraţi-vă afară şi bucuraţi-vă de accesul uşor la multe dintre atracţiile din zonele de divertisment şi comerciale.

 

Palatul Culturii din Târgu Mureș (în maghiară Kultúrpalota) este una din cele mai reprezentative clădiri ale Belle Époque din Transilvania. Monumentul, ridicat între anii 1911-1913 prin eforturile primarului György Bernády, se impune atât prin decorația interioară, cât și prin cea exterioară.

Conferinta are loc la etajul al doilea in Sala mică, amplasată deasupra Sălii oglinzilor si care a fost creată pentru concerte de cameră, prelegeri, lecturi literare. Pictura ornamentală a Sălii mici – cu o paletă cromatică bogată și vie, roșie, verde și galbenă, pe fond de culoare închisă – a fost realizată de Falus Elek, artistul însărcinat și cu pictarea caselor scărilor și a Sălii oglinzilor. Marile suprafețe de parament sunt acoperite de mici flori zugrăvite cu șablon și fine forme geometrice. Marginile elementelor structurale, golurilor și panourilor tavanului sunt accentuate de benzi late cu decorație florală, inspirate de cromatismul puternic și lumea formală bogată a broderiilor populare maghiare. Galeria vitraliilor fațadei principale mărește, cu efectele sticlei colorate, atmosfera mistică a încăperii. Registrul central al șirului de goluri este decorat de un vitraliu proiectat și executat de Róth Miksa, ce reprezintă pe una dintre cele mai importante personalități ale istoriei maghiare din secolul XVII, principele Transilvaniei, Gabriel Bethlen, în cercul savanților săi. Denumirea sălii vine din dimeniuniile reduse față de Sala Mare, însă chiar și așa poate oferi 300 de locuri datorită amplasării balconului sălii care se desfășoară pe trei laturi ale sale. Pereții sunt lambrisați cu stejar negru lustruit, decorați cu motive florale. Vitraliul central denumit „Gabriel Bethlen între savanți” îl are ca subiect pe principele transilvan, iar celelalte două care-l încadrează prezintă aspecte ale vieții principelui Francisc Rákóczi al II-lea.[4]