Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

CNPDDS – Locatie / Cazare 2018

 

TARIFE CAZARE ( 1 camera/ noapte)

Camera SINGLE Camera DOUBLE
240 Ron 290 Ron

Tariful de cazare include TVA, mic dejun, acces la piscina, sauna, salina, fitness, fun club, wi-fi si parcare.

Hotelul Piatra Mare **** este situat în stațiunea de schi Poiana Brașov, la doar 600 de metri de stația de schi Bradul și oferă camere cu acces Wi-Fi gratuit și balcon privat.

Cu spații numeroase destinate diferitelor ocazii, Hotelul Piatra Mare este beneficiarul celei mai căutate săli de conferințe și evenimente din Poiana Brasov - Sala NATO. Construită în 2004 cu ocazia summit-ului NATO, această sală a găzduit numeroase conferințe și evenimente private și se situează în topul locațiilor din România.

Puteţi alege dintr-o largă varietate de opţiuni de petrecere a timpului liber, prin serviciile oferite de Sereno Spa: piscină interioară, poolbar, jacuzzi, saună uscată, saună umedă (Hamam), bazin cu apă rece, duş scoţian, fântână cu gheaţă, salină cu cromoterapie, solar şi sală fitness, precum şi mai multe tipuri de masaj sau tratamente faciale. Dimensiunile impresionante (26x27m) ale piscinei interioare a Hotelului Piatra Mare nu sunt întrecute de nici un alt hotel din România. 

Pentru că piscina are vedere către munte, vă veți pierde cu siguranță în apa care reflectă în mod spectaculos frumusețile naturii care vă înconjoară. Veți trăi astfel experiența de a vă cufunda, la propriu, în peisajul montan, dublat în oglinda apei. În timp ce sunteți furat de priveliște, puteți să vă bucurați de o băutură rece servită direct în apă, la Pool Bar.

Camerele de la Hotelul Piatra Mare sunt amenajate convenabil cu TV, minibar și baie privată cu uscător de păr. Fiecare unitate are podea cu mochetă şi încălzire. Utilate cu mobilier din lemn masiv şi înnobilate cu opere de artă originale, fiecare cameră în parte reprezintă un spaţiu rafinat de odihnă.

Oaspeții pot savura preparate tipice transilvănene și specialități internaționale în cele 3 săli diferite ale hotelului, dintre care una prevăzută cu terasă cu vedere la Muntele Postăvarul. Barul din hol are program nonstop și oferă cocktailuri, vinuri locale şi deserturi.

Orașul Brașov este la 12 km de hotel, iar Cetatea istorică Râşnov se găsește la doar 10 minute de mers cu mașina. Hotelul oferă locuri de parcare gratuite.

Acesta este locul preferat de turiștii din Poiana Braşov, conform comentariilor independente de pe Booking.com.