Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Formular inscriere

FORMULAR DE INSCRIERE CNFMS 2018

  1. Taxa de participare include accesul la toate evenimentele incluse în program, mapa de conferință, ecuson, participarea la mese și pauzele de cafea. Taxele de însoțitor includ ecusonul și participarea la mese.
  2. Taxa de participare nu include cazarea. Completand separat FORMULARUL DE CAZARE,  puteți opta pentru rezervarea de camere in cadrul Hotelului Piatra Mare: single 240 RON, double 290 RON/noapte. Cazarea nu este obligatorie.
  3. Se acordă un discount de 5% din taxa de participare pentru participanții la edițiile 2014, 2015, 2016, 2017
  4. * Conform regulamentului interior, la CNFMS 2018 nu pot participa cu taxa de înscriere simplă reprezentanții companiilor de tip importator /distribuitor/ producător de produse și servicii cu interes comercial în sectorul sanitar. În acest caz taxa de participare este 600 EUR – vezi pachetele de sponsorizare (nu include cazarea).
  5. Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza participarea persoanelor cu comportament nepoliticos, neadecvat, necolegial în spațiul public sau virtual.
  6. Pentru specialiștii din cadrul autorităților centrale care doresc să participe la conferință, prin sprijinul oferit de sponsorii si partenerii nostrii, oferim 10 burse care acoperă taxa de participare și cazarea pentru unul din modulele farmacoeconomie (inclusiv cursul preconferință) sau management sanitar. Mai multe detalii AICI.

Pentru a rezerva cazarea, numai dupa ce finalizati inscrierea, este nevoie sa completati FORMULARUL CAZARE CNFMS 2018.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Taxele de participare sunt valabile in perioada 16.09.2018 - 10.10.2018
Reducerea de 5% se aplica doar la TAXA DE PARTICIPARE si nu se aplica categoriei "Reprezentant companie de tip importator /distribuitor/producător de produse şi servicii"Taxa de insotitor include accesul la mese si evenimentele sociale. Cazarea este asigurata in camera titularului, in regim double.Pentru a rezerva cazarea, numai dupa ce finalizati inscrierea, este nevoie sa completati FORMULARUL CAZARE CNFMS 2018.