Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Formular inscriere 2019

FORMULAR DE INSCRIERE CNFMS 2019

  1. Taxa de participare include accesul la toate evenimentele incluse în program, mapa de conferință, ecuson, participarea la mese și pauzele de cafea. Taxele de însoțitor includ ecusonul și participarea la mese.
  2. Taxa de participare nu include cazarea. Completand separat FORMULARUL DE CAZARE,  puteți opta pentru rezervarea de camere in cadrul Hotelului Piatra Mare: single 245 RON, double 290 RON/noapte. Cazarea nu este obligatorie.
  3. Se acordă un discount de 5% din taxa de participare pentru participanții la edițiile 2016, 2017 sau 2018
  4. * Conform regulamentului interior, la CNFMS 2019 nu pot participa cu taxa de înscriere simplă reprezentanții companiilor de tip importator /distribuitor/ producător de produse și servicii cu interes comercial în sectorul sanitar. În acest caz taxa de participare este 3000 ron – vezi pachetele de parteneriat (nu include cazarea).
  5. Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza participarea persoanelor cu comportament nepoliticos, neadecvat, necolegial în spațiul public sau virtual.
  6. Pentru specialiștii din cadrul autorităților centrale care doresc să participe la conferință, prin sprijinul oferit de sponsorii si partenerii nostrii, oferim 10 burse care acoperă taxa de participare și cazarea pentru unul din modulele farmacoeconomie (inclusiv cursul preconferință) sau management sanitar. Mai multe detalii AICI.

Pentru a rezerva cazarea, numai dupa ce finalizati inscrierea, este nevoie sa completati FORMULARUL CAZARE CNFMS 2019.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii


Va rugam selectati una din aceste categorii daca doriti credite de educatie medicala continua.

Efectuati achizitia publica in SICAP utilizand urmatoarele repere: SMARTMED SOFT SRL, CUI:29554489 Cod si denumire CPV: 80320000-3 - Servicii de formare profesionala in domeniul medical (Rev.2)
In maxim 24 de ore veti primi un email de la SECRETARIAT@CNFMS.RO cu factura PROFORMA pentru taxa de participare, in baza careia puteti face achizitia publica prin SICAP. Dupa realizarea achizitiei SICAP, va fi emisa FACTURA FISCALA, cu o data ulterioara.

Taxele de participare sunt valabile in perioada 16.09.2019 - 13.10.2019
Reducerea de 5% se aplica doar la TAXA DE PARTICIPARE si nu se aplica categoriei "Reprezentant companie de tip importator /distribuitor/producător de produse şi servicii"Taxa de insotitor include accesul la mese si evenimentele sociale. Cazarea este asigurata in camera titularului, in regim double.Consimțământ privind prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Pentru a rezerva cazarea, numai dupa ce finalizati inscrierea, este nevoie sa completati FORMULARUL CAZARE CNFMS 2019.