Warning: Missing argument 3 for CTXPS_Queries::get_user_groups(), called in /home/neopriva/health.ro/wp-content/plugins/contexture-page-security/core/CTXPS_Security.php on line 65 and defined in /home/neopriva/health.ro/wp-content/plugins/contexture-page-security/core/queries.php on line 1239
Intrebari frecvente – Health.ro


Notice: Undefined index: quiz in /home/neopriva/health.ro/wp-content/themes/medfarm/page.php on line 11

Notice: Undefined offset: 0 in /home/neopriva/health.ro/wp-content/themes/medfarm/page.php on line 30

Notice: Trying to get property of non-object in /home/neopriva/health.ro/wp-content/themes/medfarm/page.php on line 30
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Intrebari frecvente

Cum efectuez înregistrarea la CNFMS 2019?
Înregistrarea la CNFMS 2019 se va realiza exclusiv online, prin completarea urmatorului formular FORMULAR INSCRIERE CNFMS

Cum pot plăti taxa de înregistrare?

Toate plăţile privind taxele de înregistrare şi/sau de cazare vor fi efectuate prin transfer bancar, pe baza facturii proforme primite prin email.Plata cu numerar se acceptă numai pentru înscrierile pe loc şi se va efectua la Secretariatul evenimentului, în perioada 10-13 Octombrie 2019. Plăţile se vor efectua în LEI, specificand pe ordinul de plata numarul facturii profome si numele participantului.

Pot să completez formularul de înregistrare chiar dacă nu am achitat înainte prin transfer bancar?
Da. Vă rugăm să vă asigurați că efectuați plata în perioada de valabilitate a facturii proforme emise in maxim 24h din momentul completării formularului online.

Confirmarea de înregistrare va fi primită numai după confirmarea efectuării plății, în termen de maximum 7 (șapte) zile. Nu este nevoie sa trimiteti documente care sa ateste plata efectuata.

Pot să completez formularul de înregistrare în perioada de taxă redusă și să plătesc după expirarea termenului de înscriere din prima perioadă?
Pentru a beneficia de taxele reduse, este necesar ca plata să se efectueze până in ultima zi din perioada respectiva.

Pot să mă înregistrez onsite, pe perioada de desfășurare a evenimentului?
Da. Se vor putea face înscrieri la Secretariatul evenimentului. Se vor aplica tarifele valabile pentru a treia perioadă de înscriere.

Ce include taxa mea de înregistrare?
Taxa de participare include accesul la toate evenimentele incluse în program, mapa de conferință, ecuson, participarea la mese si pauzele de cafea. Taxele de insotitor includ ecusonul si participarea la mese.

Voi primi o confirmare scrisă a înregistrării mele?
Da, veti primi doua confirmari. O confirmare scrisă va fi trimisă pe adresa de e-mail completată în formularul de înregistrare, pentru a va garanta primirea formularului de inscriere. O a doua confirmare se va trimite in momentul in care s-a facut incasarea taxei si este emisa factura fiscala.

Pot primi factură fiscală pentru taxa de înregistrare?
Da. Vă rugăm să completaţi datele corespunzătoare in formularul de inscriere. Factura fiscală va fi emisă pe coordonatele indicate de dumneavoastră, după ce suma corespunzătoare va fi încasată.

M-am înscris la CNFMS 2019 (am efectuat inclusiv achitarea taxei aferente), dar aş vrea să anulez participarea. Cum procedez?

Anularea înregistrării până la data de 1 Septembrie 2019: Organizatorii vor reţine suma de 100 lei /participant din taxa de participare.

Anularea înregistrării dupa data de 1 Septembrie 2019: Nu vor mai fi efectuate rambursări la taxa de participare.

Câte credite primesc pentru participarea la CNFMS 2019?
La sfârşitul manifestării, toţi participanţii (medici, farmacisti si asistenti) vor primi un document de participare cu puncte EMC acordate de către autorităţile competente. Numărul de credite acordate vor fi comunicate de îndată ce vor fi finalizate toate procedurile specifice de creditare.

gazduire wordpress gazduire magazin online gazduire web wordpress gazduire domeniu gazduire site gazduire web web hosting gazduire web romania hosting romania domenii web inregistrare domenii server vps servere vps gazduire vps reseller gazduire web
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/neopriva/health.ro/wp-includes/functions.php on line 4757