Warning: Missing argument 3 for CTXPS_Queries::get_user_groups(), called in /home/neopriva/health.ro/wp-content/plugins/contexture-page-security/core/CTXPS_Security.php on line 65 and defined in /home/neopriva/health.ro/wp-content/plugins/contexture-page-security/core/queries.php on line 1239
CNFMS 2014 – editia I – Health.ro


Notice: Undefined index: quiz in /home/neopriva/health.ro/wp-content/themes/medfarm/page.php on line 11

Notice: Undefined offset: 0 in /home/neopriva/health.ro/wp-content/themes/medfarm/page.php on line 30

Notice: Trying to get property of non-object in /home/neopriva/health.ro/wp-content/themes/medfarm/page.php on line 30
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

CNFMS 2014 – editia I

Despre evenimentCuvânt înainteProgram evenimentTaxe de participare

Despre eveniment

Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar - EDITIA 1 - a fost organizată în perioada 19-22 Noiembrie 2014 la Tîrgu Mureș,  tema acestei conferințe fiind

Eficientizarea utilizării resurselor din sănătate în România
și în țările Europei Centrale și de Est

 Conferința este împărțită pe doua module tematice, Farmacoeconomie (19-20 Noiembrie 2014) și Management Sanitar (20-22 Noiembrie 2014) și își propune să fie un eveniment de referință pentru profesioniștii sistemului sanitar din România și țările învecinate. Evenimentul este dedicat în special managerilor de unități spitalicești și clinici medicale, cadrelor universitare din cadrul UMF-urilor, reprezentanților instituțiilor implicate în elaborarea politicilor publice (MS, CNAS, ANM, ISP) precum și companiilor producătoare și distribuitoare de medicamente și dispozitive medicale.

Participarea națională și internațională a unor personalități importante din domeniu transformă această conferință într-un important eveniment de schimb bilateral și de networking, oferind posibilitatea relaționării cu reprezentanți ai celor mai importante instituții și companii din domeniul sanitar. Dintre speakerii care au confirmat deja participarea se numără Dr. Vasile Cepoi, Președinte CONAS, Dr. Dorel Săndesc și Răzvan Vulcănescu, Secretari de stat, Ministerul Sănătății, Dr. Florin Buicu, Camera Deputaților – Secretar în Comisia de Sănătate, Dr. Cristian Vlădescu, Director General Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar, Marius Savu, Presedintele ANM, Oana Ingrid Mocanu, CNAS, Director în Direcția Farmaceutică, Dr. Görgy Velkey, Președintele Asociației Spitalelor din Ungaria, Dr. László Imre, Ministerul Sănătății din Ungaria – Director adjunct la Autoritatea pentru Managementul Spitalelor, Prof. Zoltán Kaló, ELTE Budapesta / ISPOR.

Evenimentul este creditat cu 24 credite EMC și 24 credite EFC.

Professional Event Management: MEDFARM EVENTS

Cuvânt înainte

„Sistemul nostru sanitar a evoluat mult în ultimii 10 ani, chiar dacă nu observăm schimbări sensibile în bine de la un an la altul. A evoluat pozitiv în privința resurselor disponibile, a evoluat în privința nivelului tehnologic, medical, s-a dezvoltat cantitativ și calitativ sectorul privat, s-a maturizat piața  furnizorilor de medicamente, materiale sanitare și de aparatură medicală.

Dar cel mai mult au crescut așteptările și nevoile pacienților, cu mult peste dezvoltarea sistemului. În consecință, tensiunile din sistem au crescut într-un ritm accelerat, și implicit necesitatea de a gestiona și mai bine resursele disponibile pentru sănătate.

Un cunoscut expert în farmacoeconomie spunea că, țările din Europa Centrală și de Est, având resurse puține disponibile pentru sănătate în comparație cu țările dezvoltate, sunt obligate să le gestioneze și mai eficient decât țările occidentale. Astfel, aplicarea noilor metode de economie sanitară și management sanitar este vitală pentru a obține mai multă sănătate din bani puțini.

Conferința de farmacoeconomie și management sanitar aduce trei noutăți notabile pentru actorii din sistemul sanitar Românesc:

  1. Este prima dată când domeniul farmacoeconomiei este abordat într-o conferință de management sanitar, într-o perioadă în care subiectul actualizării listei medicamentelor și utilizarea rațională a resurselor este unul fierbinte.
  2. Aduce sub aceeași umbrelă domeniul farmaceutic și medical, până acum industria farmaceutică neimplicându-se suficient în problemele de management sanitar, management spitalicesc, politică sanitară.
  3. Conținutul profesional ridicat este asigurat de invitați care vor aborda subiecte variate și actuale. Schimbul de experiență în domeniul farmacoeconomic și de management sanitar este facilitat de experți din două țări cu sisteme sanitare și probleme apropiate: România și Ungaria.

Sunt convins că, participanții la această conferință, pe lângă conținutul profesional ridicat, vor avea prilejul să-și împărtășească experiența și să discute problemele zilnice cu colegii de breaslă, iar în final vor considera că timpul și banii lor “au fost utilizați eficient”.

Dr. Lorenzovici László, MSc

Specialist în economie sanitară și management sanitar

Program eveniment

farma1

farma2
management2

management2

management3

Taxe de participare

Numarul de locuri este limitat, confirmarea înscrierilor fiind condiționată de achitarea taxei de participare după principiul „primul venit-primul servit”. Taxa de participare include accesul la toate evenimentele incluse in program, mapa de conferinta, mesele, pauzele de cafea și cocktail-ul.

TAXE DE PARTICIPARE STANDARD  RON  Perioada participare
1 Taxa participare CNFMS 2014 – Modul Farmacoeconomie 400 / pers 19-20 Noiembrie 2014
2 Taxa participare CNFMS 2014 – Modul Management Sanitar 600 / pers 20-22 Noiembrie 2014
3 Taxa participare CNFMS 2014 – Modul Farmacoeconomie și Modul Management sanitar 850 / pers 19-22 Noiembrie 2014

 

TAXE DE PARTICIPARE – TIP OFERTA  RON  Perioada participare
1 Taxa participare CNFMS 2014 – Modul Farmacoeconomie (3 persoane din cadrul aceleiași instituții / companie ) 1000 / 3 pers 19-20 Noiembrie 2014
2 Taxa participare CNFMS 2014 – Modul Management Sanitar (3 persoane din cadrul aceleiași instituții / companie) 1500 / 3 pers 20-22 Noiembrie 2014
3 Taxa participare CNFMS 2014 – Modulul Farmacoeconomie +Modul Management Sanitar (3 persoane din cadrul aceleiași instituții / companie) 2400 / 3 pers 19-22 Noiembrie 2014
TAXE INSOTITORI (ASIGURA PARTICIPAREA LA MESE )  RON  Perioada participare
1 Insotitor participant la Modul Farmacoeconomie 200 / pers 19-20 Noiembrie 2014
2 Insotitor participant la Modul Management Sanitar 350 / pers 20-22 Noiembrie 2014
3 Insotitor participant la Modulul Farmacoeconomie + Modul Management Sanitar 550 / pers 19-22 Noiembrie 2014

Numărul de locuri la acest eveniment este limitat, confirmarea înscrierilor fiind condiționată de achitarea taxei de participare după principiul „primul venit-primul servit”.

După completarea formularului de înscriere de pe www.cnfms.ro, un reprezentant al secretariatului va trimite în cel mai scurt timp prin email factura proformă pentru taxa de participare și serviciile de cazare, având un termen scadent pentru plată de 7 zile calendaristice.

În momentul în care secretariatul identifică plata Dumneavoastră în extrasul de cont, veți primi prin email factura fiscală insotită de confirmarea de înscriere la conferință si confirmarea rezervării cazării conform preferințelor Dumneavoastră.

gazduire wordpress gazduire magazin online gazduire web wordpress gazduire domeniu gazduire site gazduire web web hosting gazduire web romania hosting romania domenii web inregistrare domenii server vps servere vps gazduire vps reseller gazduire web
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/neopriva/health.ro/wp-includes/functions.php on line 4757