Warning: Missing argument 3 for CTXPS_Queries::get_user_groups(), called in /home/neopriva/health.ro/wp-content/plugins/contexture-page-security/core/CTXPS_Security.php on line 65 and defined in /home/neopriva/health.ro/wp-content/plugins/contexture-page-security/core/queries.php on line 1239
Despre noi – Health.ro


Notice: Undefined index: quiz in /home/neopriva/health.ro/wp-content/themes/medfarm/page.php on line 11

Notice: Undefined offset: 0 in /home/neopriva/health.ro/wp-content/themes/medfarm/page.php on line 30

Notice: Trying to get property of non-object in /home/neopriva/health.ro/wp-content/themes/medfarm/page.php on line 30
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Despre noi

Acest  proiect editorial dedicat medicilor, farmaciştilor si asistentilor contribuie la dezvoltarea sistemului sanitar prin promovarea evenimentelor şi noutăţilor din lumea medicală, a modificărilor legislative, oferind oportunităţi pentru cabinete, farmacii, clinici şi pacienţi deopotrivă.

Proiectul este dezvoltat şi coordonat de SC SURYAM SRL din Târgu Mureş, asigurându-i un surplus de credibilitate prin cei 14 ani de activitate in domeniul consultanţei informatice medicale şi farmaceutice. Născută din dorinţa de a răspunde nevoii de informare şi promovare a profesioniştilor din domeniul sanitar, având experienţa unui deceniu de lucru cu membrii comunităţii medicale, revista Med-Farm oferă informaţii locale de mare interes, special scrise şi selectate pentru medici şi farmacişti.

Distribuţia primelor patru numere ale ediţiei tipărite fiind asigurată prin intermediul Casei de Asigurări de Sănătate Mureş, pe bază de semnătură la primire, am avut posibilitatea de a urmări interesul cu care a fost primită publicaţia noastră.

Excepţionala primire de care s-a bucurat revista MedFarm, atât pe plan local cât şi naţional, dovadă fiind Premiul obţinut la Gala Farmaciştilor 2013, ne obligă să nu ne oprim aici. Echipa editorială condusă de manager editorial, Marius Dumitrescu, specializat în marketing şi relaţii publice şi Arina Moldovan, redactor şef, specializat în jurnalism în domeniul sanitar, laureata Galei Farmaciştilor 2013, împreună cu colaboratorii de prestigiu vă oferă posibilitatea de a vă promova în cadrul comunității medicale și farmacutice din România prin campanii personalizate. In luna iunie 2014, Revista MedFarm a castigat premiul “Jurnalism de sanatate – presa scrisa” in cadrul Galei Medica 2014.

Prima ediție tiparită a apărut în luna Iulie 2013 și a avut un tiraj de 750 de exemplare, distribuite integral de catre Casa de Asigurari de Sănătate Mureș, către toți furnizorii acesteia. Revista s-a bucurat de un real succes, fiind apreciată și primind recenzii pozitive de la toti cititorii acesteia. Este considerată o revista necesară, cu informatii foarte utile, credibilă și “plină de conținut”.  A doua editie tiparita a aparut la inceputul a lunii octombrie 2013 si din acel moment a avut apariții lunare.

gazduire wordpress gazduire magazin online gazduire web wordpress gazduire domeniu gazduire site gazduire web web hosting gazduire web romania hosting romania domenii web inregistrare domenii server vps servere vps gazduire vps reseller gazduire web
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/neopriva/health.ro/wp-includes/functions.php on line 4757