Loading Evenimente
  • This eveniment has passed.
Cost:

Conferinţa Medic.ro – Medicina de familie între teorie şi practică

Începând cu anul 2017, Conferinţele Medic.ro sunt organizate în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicina Familiei

Taxa de participare de 40 lei, doar pentru participanții care nu sunt membri SNMF. Taxa se va achita exclusiv la eveniment.
Evenimentul este gratuit pentru membri SNMF (AMF și alte Asociații afiliate SNMF).

mockup-viata-medicala

Doar participând la conferinţă puteţi beneficia de 10 credite EMC suplimentare. Taxa de participare include abonament pentru un trimestru la ziarul Viaţa Medicală.

Notă:
Toți participanții vor primi la fața locului certificatul de participare cu creditele aferente participării la conferință. Suplimentar, participanții care achită taxa de 40 de lei vor beneficia de 10 credite EMC în urma abonării timp de 1 trimestru la ziarul Viața Medicală (lunile: aprilie, mai, iunie). Abonamentul pentru 1 trimestru este inclus în taxa de participare.
Membrii SNMF beneficiază de acces gratuit la conferință. Pentru a beneficia de cele 10 credite EMC suplimentare aferente abonamentului la Viața Medicală membrii SNMF pot să achiziționeze în cadrul conferinței abonamentul la ziarul Viața Medicală.

 

Cum puteți beneficia de creditele EMC suplimentare:
Ziarul Viața Medicală il primiți săptămânal, timp de 3 luni (aprilie, mai, iunie). După completarea chestionarelor din ziar, acestea trebuie trimise săptămânal pe e-mail la office@medichub.ro (scanate) sau lunar prin poștă la adresa: Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 22, Green Gate, et 1, sector 5, București. La finalul celor 3 luni de abonament, dacă ați răspuns corect la 75% din întrebări, se va elibera Adeverința cu 10 credite EMC.

Marţi, 20 februarie 2018

13:00 – 14:00
Înregistrare participanți
14:00 – 18:00
Sesiuni de conferinţă
18:00 – 19:00 Cină

Miercuri, 21 februarie 2018

13:00 – 14:00
Înregistrare participanți
14:00 – 17:00
Sesiuni de conferinţă

Detalii

Începere:
februarie 20
Finalizare:
februarie 21
Website:
https://www.medichub.ro/evenimente/medicina-de-familie-intre-teorie-si-practica-id-32-cmsid-80

Locaţie

HOTEL RAMADA, Oradea
Oradea, România + Harta Google

Organizator

MedicHub