Loading Evenimente
  • This eveniment has passed.
Cost:

CONFERINȚA NAȚIONALĂ ALZHEIMER 2018

Ediția a 8-a, Actualități în domeniul demențelor
Manifestare însoțită de o expoziție medicală specializată

 

21 – 24 februarie 2018
Willbrook Platinum Business & Convention Center, București, România
Stimați colegi,
Am deosebita onoare de a vă invita la cea de VIII-a ediție a Conferinței Naționale Alzheimer cu participare internațională, care se va desfășura în București, în perioada 21 – 24 februarie 2018.
Ca și în anii precedenți, ne vom bucura de prezența unor speakeri renumiți care  vor prezenta rezultatele cercetărilor recente din domeniile neuroștiințelor, neuroimagisticii, a psihiatriei clinice și neuropsihologiei. De asemenea, vor fi abordate strategiile terapeutice și de îngrijire în tulburările neurodegenerative.

În paralel se vor desfășura cursuri, workshop-uri și seminarii adresate persoanelor suferinde și familiilor, respectiv persoanelor implicate în îngrijirea lor.
Programul va include un amplu program educațional constând în cursuri adresate studenților, asistenților medicali, rezidenților și specialiștilor psihiatri, neurologi și geriatri, psihologilor clinicieni, neuropsihologilor, specialiștilor în domeniul stimulării cognitive, medicilor de familie.
Vor continua, de asemenea, dezbaterile cu privire la politicile sanitare în domeniu, posibilitățile de îmbunătățire și perspectivele dezvoltării și aplicării unei strategii naționale în domeniul demenței; discuțiile vor fi centrate pe identificarea acțiunilor prioritate în vederea înființării de servicii specifice în cadrul legislativ actual.
Cu convingerea că vom avea o conferință reușită, că vom dobândi informații prețioase de care vom beneficia în viața noastră profesională și personală.
Vă așteptăm cu drag!

Prof. Dr. Cătălina Tudose
Președinte CNAlz 2018

Detalii

Începere:
februarie 21
Finalizare:
februarie 24
Website:
https://www.alzcongres.ro/

Locaţie

Willbrook Platinum Business and Convention Center
Șoseaua București-Ploiești 172-176
Bucuresti, România
+ Harta Google

Organizator

RALCOM; Societatea Romana Alzheimer