Loading Evenimente
  • This eveniment has passed.
Cost:

SIMPOZIONUL DE VENTILAȚIE MECANICĂ

Dragi colegi,
Ne face o deosebită plăcere să vă urăm „Bun Venit” la cea de-a cincea ediţie a Simpozionului de Ventilaţie Mecanică desfăşurat sub organizarea S.R.A.T.I. şi a Clinicii ATI Elias la World Trade Center, Bucureşti în perioada 01 – 04 martie 2018.
Este de datoria noastră, a medicilor de terapie intensivă, să ținem pasul cu progresul tehnologic rapid din domeniul terapiei de suport respirator prin ore de educație medicală continuă și autoinstruire permanentă. Aparatura variată și complexă pe care o avem astăzi la dispoziție ne permite, în primul rând, să avem mai multă informație despre ceea ce se întâmplă cu fiecare pacient pe care îl îngrijim și totodată să aplicăm metode de tratament din ce în ce mai avansate. Ventilația mecanică este o metodă artificială de suport temporar care încearcă să copieze organismul în componenta sa respiratorie. Este dificil, niciodată ideal, dar prin instruire putem obține rezultate și salva semeni.
Vă invităm să parcurgem împreună teme deosebit de interesante din patologia respiratorie a pacientului critic susținute de profesori de prestigiu din țară și străinătate și să aplicăm ulterior noțiunile însușite în cadrul sesiunilor practice organizate în cadrul simpozionului.
Conf. Dr. Dan CORNECI
Preşedinte Simpozion Ventilaţie Mecanică

Detalii

Începere:
martie 1, 2018
Finalizare:
martie 4, 2018
Website:
https://www.atielias.ro/

Locaţie

World Trade Center
Bucuresti, România + Harta Google

Organizator

Ralcom; Asociatia de Anestezie si Terapie Intensiva „Hypnos”
Email:
office@ralcom.ro
Website:
https://www.ralcom.ro/